01/12/2023

#Із перших вуст. День 7 Акції «16 днів проти насильства»

🎗️Сьогодні учні та педагоги нашого закладу доєдналися до відзначення Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом та взяли участь у заходах, спрямованих на підвищення інформованості та підтримки тих, хто живе з ВІЛ-інфекцією 👇

🔴Акція «Червона стрічка». Учні та педагоги прикріпили червоні стрічки до свого одягу, щоб нагадати про важливість об’єднання у боротьбі з епідемією. Адже червона стрічка – це не лише символ, це вираз нашої готовності бути причетними до розв'язання глобальних проблем. 

📚 Година спілкування «Поінформованість – наше гасло». Учні 9-А класу разом з класним керівником Репех С.П. ознайомилися з розширеною інформацією про причини, способи передачі та профілактику ВІЛ-інфекції. Дізналися факти, розібрали міфи та згадали про людей, які живуть з ВІЛ/СНІДом. Розуміння, толерантність і підтримка – основний меседж цього заняття.

🕊️💙 Нехай цей день нагадає про важливість взаємопідтримки та освіти для зменшення стигми навколо ВІЛ-інфекції. Разом ми можемо зробити світ більш освіченим та здоровим.