15/03/2023

Стоїмо на варті психологічного та фізичного здоров’я наших дітей!

Наприкінці лютого 2023 року нашу країну сколихнули новини про агресивно налаштовані субкультуру, які почали розноситися по всім ЗМІ та стали частиною обговорення у житті звичайних людей. 27 лютого 2023 року рух Ч(П)ВК «Редан» почав активно поширюватися через телеграм канал і у нашому місті.

З метою запобігання та недопущення участі підлітків у радикальному молодіжному русі, спрямованого на вчинення насильницьких протиправних дій та дестабілізацію внутрішньої ситуації в Україні, психологічною службою Славутицького ЗЗСО №1 було проведено цикл профілактичних заходів для усіх учасників освітнього процесу.

28 лютого 2023 року на нараді при директорові проведено інформування педагогічного колективу закладу. Класні керівники отримали інфографіку про нові угруповування підлітків та доручення провести роз’яснювальну роботу серед батьків щодо недопущення участі дійте у даному русі. Профілактичне інформування оперативно здійснювалось на офіційному сайті закладу, фейсбук сторінці та блозі психологічної служби Славутицького ЗЗСО №1.

За участі представників Національної поліції у період з 27 лютого по 10 березня 2023 року проведено бесіди з учнями 5-11 класів. Дітям повідомили про причини та наслідки участі у подібних спільнотах. Проведено індивідуальні консультації з дітьми «групи ризику» та їх батьками.

13 березня 2023 року на засіданні батьківської ради закладу, інспектор ювенальної превенції відділення №2 Лілія Байова, ознайомила присутніх про рух Ч(П)ВК «Редан», наголосила на відповідальності батьків за змістовне проведення дозвілля дітей.

Щиро вдячні працівникам Національної поліції за співпрацю.
Стоїмо на варті психологічного та фізичного здоров’я наших дітей!