06/02/2023

Конкурс плакатів «Stop Bullying»


Положення Конкурсу плакатів проти насильства «Stop Bullying»

Конкурс плакатів проти насильства «Stop Bullying» (далі-Конкурс)  проводиться в рамках реалізації плану заходів на запобігання та протидію булінгу (цькуванню) у Славутицькому ЗЗСО №1 у 2022/2023 навчальному році.

Конкурс організовано з метою сприяння розвитку дитячої творчості, активізації потенціалу дітей та спрямований на роз’яснення  учням, що таке булінг, якими є його види, причини та наслідки, а найголовніше –  показати, як протидіяти цькуванню.

Організатор  Конкурсу: психологічна служба Славутицького ЗЗСО №1.

Учасники: учні 5-8 класів закладу освіти. Обов’язкова умова – не менше 1 конкурсної роботи від кожного класу.

Вимоги до конкурсних робіт: плакат формату АЗ у довільній графічній, живописній формах, виконаний будь-якими художніми засобами, який за змістом і жанром відповідає темі та містить авторське бачення щодо подолання  булінгу в учнівському середовищі.

Термін проведення: з  06 по 28 лютого 2023 року.

Кінцевий термін подання робіт на участь у Конкурсі – до 16-00 24 лютого.

Подати роботи на Конкурс можна одним із способів:

  • Принести конкурсну роботу безпосередньо до кабінету соціального педагога Славутицького ЗЗСО №1 (ІІ поверх блоку 6-річок, Яні Івановій) або до кабінету практичного психолога (ІІІ поверх каб. №321, Наталії Єзан).  На зворотній стороні плаката зазначити ім’я, прізвище, вік та клас автора (авторів).
  • Зробити якісне фото конкурсної роботи та надіслати на електронну адресу: ivanovaunice@gmail.com.  У темі листа вказати «Конкурс плакатів проти насильства «Stop Bullying». У листі зазначити ім’я, прізвище, вік та клас автора (авторів).

25 лютого організатор  одночасно опублікує всі фото плакатів на сторінці Славутицького ЗЗСО №1 у Фейсбуці https://www.facebook.com/school1slavutych/ , де буде тривати онлайн голосування. Кожен охочий зможе проголосувати за малюнок, поставивши вподобайку, орієнтуючись на  критерії оцінювання конкурсних робіт:

  • актуальність, відповідність тематиці,
  • творчий підхід (забороняється копіювання, запозичення тощо),
  • образне вирішення,
  • композиція та основна ідея.

27 лютого о 17-00 організатор фіксує кількість вподобайок  за кожен плакат  і таким чином визначає переможця Конкурсу. Організатор залишає за собою право обрати Переможця у випадку, коли конкурсні роботи набрали однакову кількість вподобайок в онлайн-голосуванні.

28 лютого  організатор оголошує результати  Конкурсу на сторінці Славутицького ЗЗСО №1 у Фейсбуці, офіційному сайті закладу освіти (http://school1slavutych.org.ua/)  та блозі психологічної служби (https://slavpsy1.blogspot.com/) .  

 01 березня Переможець Конкурсу отримає подарунок, а всі учасники – дипломи.

Організатор Конкурсу забезпечує інформаційну підтримку Конкурсу. Має право на подальше використання поданих робіт. За результатами Конкурсу організовує виставку плакатів проти насильства «Stop Bullying».

Конкурс проводиться на безоплатній основі. Фінансування витрат на організацію та проведення Конкурсу здійснюється за рахунок джерел, не заборонених чинним законодавством України.

Контактна особа з будь-яких питань щодо Конкурсу Яна Іванова  (04579)2-43-10.