23/02/2023

СИЛА СТИХІЙ, або ШВИДКА САМОДОПОМОГА ПРИ СТРЕСІ

23 лютого 2023 року вчителі Славутицького ЗЗСО №1 мали можливість відвідати чергову зустріч ресурсного хабу «БУДЕМО СТІЙКИМИ РАЗОМ!», організовану психологічною службою закладу.

💥Сьогодні у фокусі нашої уваги була тема «СИЛА СТИХІЙ, або ШВИДКА САМОДОПОМОГА ПРИ СТРЕСІ» :
 
🌈Учасники визначили свій ресурсний потенціал та знизили загальний рівень психоемоційного напруження, виконавши вправу «Лимон».

 
❤️Дізналися де знаходиться ІСТИНА...😉

🧘🧘‍♀️ Наталія Єзан та Яна Іванова розповіли про те, як використовуючи природні ресурси, можна суттєво знизити негативний вплив травмуючих подій та актуалізацію стресорів. Розглянули основні характеристики стихій та приклади взаємодії з ними. Навчилися правильно виконувати вправи на заземлення та дихальні вправи для заспокоєння. Зменшили тілесну та психологічну напругу, знизили тривожність, синхронізували півкулі головного мозку та відновили внутрішній баланс.

🌟💥 На останок наповнилися внутрішньою силою та енергією, здійснивши незвичайну подорож до чарівного місця. Кожен отримав свій безцінний таємний подарунок, який буде допомагати відновитися, варто лише час від часу до нього доторкнутись.

Щиро дякуємо учасникам нашої ресурсної зустрічі 🤗

І пам’ятайте, що своїми діями ми можемо розбурхати стихію, перетворивши її на джерело цілющої енергії або ж в некерований потік і зруйнувати себе.

©Н. Єзан