05/12/2022

#Із перших вуст. День 10 Акції «16 днів проти насильства»

05 грудня 2022 року у Міжнародний день волонтера учні 8-А та 8-Б класів зустрілися та поспілкувалися з Наталею Ніколайчук, головою волонтерської групи «Соняшник». Зустріч для учнів організували Ніна Мандровна та Любов Леоненко.

Пані Наталя розповіла дітям про історію створення волонтерської групи, яка розпочала свою діяльність ще у 2014 році. Наразі «Соняшник» займається плетінням маскувальних сіток та шкарпеток, пошиттям нижньої білизни та виготовленням окопних свічок. «Руки волонтера не знають спокою» , – сказала Наталя Олександрівна. І це дійсно так, бо поки учні слухали її, Ірина Козинець – досвідчена волонтерка Славутича, невпинно, вузлик до вузлика, плела маскувальну сітку.
 
Восьмикласники, разом зі своїми класним керівниками, із задоволенням долучилися до плетіння сітки, яка вже завтра буде передана бійцям ЗСУ. Написали "теплі листи" нашим захисникам. Принесли необхідні матеріали для виготовлення виробів «Соняшника».
 
Запрошуємо усіх учнів нашої школи долучитися до ініціативи восьмикласників, збирати та передавати до волонтерської групи необхідні матеріали: тканину, нитки, макулатуру, металеві бляшанки, а найкраще – долучитися до плетіння сіток, зав’язати свій вузлик на захист мужніх синів України, що боронять нас та нашу Батьківщину.

© Я. Іванова